Beurs

Moen Festival

Op 3 juni zijn wij met onze draagconsulenten aanwezig op Moen Festival in Doorwerth. We kijken er al enorm naar uit en zien jullie graag in onze stand, waar je verschillende draagdoeken en draagzakken kan bewonderen, ook voor grotere kinderen. Je vindt ons in de tuinkamer. Tevens is er een doekendokter aanwezig voor kleine reparaties en advies over grote mankementen.

Lezing

Tijdens het Moen Festival verzorgen we om 14:15 een lezing. In onze lezing nemen we je mee in het ergonomisch dragen. We geven je informatie over hoe je veilig jouw kindje kan dragen. Dit doen we met voorbeelden, zo kan jij goed zien op welke manier het dragen veilig is. We verdiepen ons ook in het hechtingsproces met je kindje, waar het dragen perfect bij aansluit. Na de lezing heb jij een mooie introductie over dragen, weet je wat ergonomisch dragen is, hoe je veilig kan dragen en weet je waar je onze consulenten kan vinden voor een consult.

Onze consulenten

Wij hebben consulenten door heel Nederland zitten, zoek jij een consulent bij jou in de buurt? Kijk
dan snel op deze pagina. Al onze consulenten zijn geschoold en volgen met regelmaat aanvullende cursussen en bijscholingen. Dit zodat de kwaliteit van jouw consult gewaarborgd blijft.