Lidmaatschap VDC

vereniging-draagconsulenten-6Wie kunnen er lid worden van de VDC?

Consulenten
Consulenten kunnen lid worden van de VDC als zij voldoen aan de voorwaarden zoals die gesteld zijn in het huishoudelijk reglement van de VDC. Dat betekent dat ze een opleiding gevolgd hebben bij  een door de VDC geaccrediteerde opleiding.

Ben je draagdoekconsulent en voldoe je aan de voorwaarden voor lidmaatschap? Stuur dan een e-mail met een aanvraag voor lidmaatschap.

Kosten

Deze zijn afhankelijk van het door jouw gekozen pakket. Je lidmaatschap wordt ieder jaar automatisch verlengd, mits je voldoet aan de vastgestelde scholingseisen en/of er andere redenen zijn om deze niet te verlengen.

Niet-consulenten
Niet-consulenten kunnen lid worden in een ondersteunende functie op verzoek van het bestuur. Zij dragen de VDC en haar doelstellingen een warm hart toe, maar zijn zelf geen consulent. Daarnaast is het ook mogelijk de VDC een warm hart toe te dragen als donateur.

Ondersteunende functie
Zou je lid willen worden in een ondersteunende functie, geef dat dan aan door middel van een e-mail waarin je beschrijft wat je de VDC zou kunnen bieden.

Lidmaatschap  opzeggen
Je wilt het lidmaatschap bij de VDC opzeggen? Dit kan. Je mailt dan vóór 1 november naar secretaris@draagdoekconsulenten.nl.